Logo

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα του νεκρού βρέφους στη Νέα Σμύρνη [βίντεο+φωτο]



 
 

Στη ΓΑΔΑ έχει προσαχθεί η μητέρα του βρέφους το οποίο στις 16:30 του περασμένου Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πριγκιποννήσων 5 στη Νέα Σμύρνη. 

Η μητέρα είναι μία 22χρονη φοιτήτρια  που ανακρίνεται μαζί με τη μητέρα της, με την οποία ζουν μαζί σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου της ίδιας πολυκατοικίας όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος. 

Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, οι συγκλονισμένοι από το συμβάν γείτονες δηλώνουν πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της νεαρής. 

Η γιαγιά του μωρού, που ισχυρίζεται ότι δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της κόρης της, είναι τραπεζική υπάλληλος και φέρεται να είναι αυτή που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.  Κατά την ανάκρισή της από τους αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε ότι η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Οι αστυνομικοί έλαβαν δείγμα DNA από την 22χρονη και  πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ταυτοποιήθηκε με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους. 

To Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μετέδωσε ότι η νεαρή γυναίκα ομολόγησε. Συγκεκριμένα, κατέθεσε ότι προσπάθησε να αποκρύψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από τους οικείους της. Ισχυρίστηκε πως όταν  γέννησε, σε κατάσταση πανικού, εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων.

Το νεογέννητο πέθανε από το κρύο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Το βρέφος, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση,  γεννήθηκε ζωντανό και πέθανε λόγω έλλειψης φροντίδας και εκτιμάται  ότι παρέμεινε τουλάχιστον επί 12 ώρες στο κρύο στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια  θανάτου του βρέφους θα γίνουν γνωστά μετά τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν άμεσα. 

Νωρίτερα σήμερα, κάτοικοι της περιοχής έκαναν τρισάγιο στην μνήμη του νεογέννητου βρέφους που εγκαταλείφθηκε, πέθανε μερικές ώρες αργότερα και βρέθηκε νεκρό από μία καθαρίστρια. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το  άτυχο βρέφος όταν εντοπίστηκε ήταν ακόμη τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, κάτι που αποδεικνύει πως η μητέρα του ή κάποιο άλλο πρόσωπο το πέταξε εκεί αμέσως μετά τη γέννα.

Η νεαρή μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής της από αστυνομικούς  διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ αύριο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις