Logo

Άμφισσα: Επιχειρηματίας πυροβόλησε και σκότωσε 13χρονη Ρομά [φωτο]



 
 

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τη Δευτέρα στην Άμφισσα με "πρωταγωνιστές" Ρομά της περιοχής, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους, φωνάζοντας και απειλώντας, μετά τον τραγικό θάνατο μίας 13χρονης ομοεθνούς τους. 

Οι πληροφορίες γύρω από τις ακριβείς συνθήκες του αιματηρού περιστατικού είναι προς το παρόν συγκεχυμένες. 

Κατά μία εκδοχή κάτοικος της περιοχής, μετά τη διάρρηξη του σπιτιού του, καταδίωξε τους δράστες πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το παιδί που βρισκόταν κοντά.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης διαπληκτίστηκε με τους Ρομά όταν πέρασε από τον καταυλισμό τους πηγαίνοντας στο στάβλο του στο χωριό Προσήλιο. Αφού συνεπλάκη μαζί τους, πυροβόλησε με την καραμπίνα. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε στο πόδι ο Ρομά, το κορίτσι χτυπήθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο δράστης  είναι γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη, ενώ ο καταυλισμός των Ρομά, στην περιοχή του ΚΤΕΟ  θύμιζε τις τελευταίες ώρες  καζάνι που βράζει.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν μεταβεί στο κέντρο της πόλης, στον καταυλισμό, καθώς και στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε η σορός της 13χρονης.

Οι Ρομά ως αντίποινα έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία ενώ βρήκαν και το αυτοκίνητό του το οποίο έκαψαν.

O φερόμενος ως δράστης έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία.

Η κατάσταση αργά το βράδυ της Δευτέρας μοιάζει να έχει ηρεμήσει. Όμως οι κάτοικοι φοβούνται πως θα ξημερώσει μια πολύ δύσκολη ημέρα και ζητούν την ενίσχυση της αστυνομίας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-6-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις