Logo

Ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα της 12 χρόνια μετά - Τον σκότωσε για πορνογραφικές εικόνες της όταν ήταν κοριτσάκι [φωτο]



 
 

Η Μπάρμπαρα Κουμπς, Βρετανίδα πολίτης, που σκότωσε τον πατέρα της και έκρυβε το έγκλημα για 12 χρόνια, καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα ετών την Τετάρτη.

Η καταδικαστική απόφαση εκδόθηκε από δικαστήριο στο Μάντσεστερ, το οποίο την έκρινε ένοχη για ακούσια ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, το έγκλημα διαπράχθηκε το 2006, όταν η γυναίκα –που τότε ήταν 51 ετών- βρήκε στα πράγματα του πατέρα της μια σειρά πορνογραφικών εικόνων στις οποίες εμφανιζόταν η ίδια όταν ήταν παιδί, μαζί με άλλα παιδιά.

Η Κουμπς δήλωσε ότι οι φωτογραφίες αυτές την οδήγησαν στο να θυμηθεί την παιδική της ηλικία, όταν ο πατέρας της, κατ’ επανάληψη, την βίασε και την κακοποίησε. Με αίσθημα έντονης «αηδίας», η γυναίκα πήρε ένα φτυάρι και χτύπησε επανειλημμένα τον πατέρα της, ηλικίας 87 ετών, μέχρι να πεθάνει.

Η γυναίκα ομολόγησε ότι έθαψε τον πατέρα της στον κήπο του σπιτιού της και ενημέρωσε όλους τους συγγενείς ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή και ότι τον είχε αποτεφρώσει.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, μετά από κάποιες υποψίες που προέκυψαν, η γυναίκα ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα της και την απόκρυψη του πτώματός του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις