Logo

Πάτρα: Θρίλερ με 88χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - Δολοφονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία [φωτο]



 
 

Η 88χρονη Σ.Π. βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της που βρίσκεται στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Η ηλικιωμένη φέρει κακώσεις στο πρόσωπο και στον λαιμό. Το σπίτι της βρέθηκε αναστατωμένο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας εισόδου.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η γυναίκα έφτασε στο σπίτι η αστυνομία, καθώς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, η οποία την Τρίτη το πρωί θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου. 

Οι συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης που έφθασαν στο σημείο προσπαθούσαν σοκαρισμένοι να συνειδητοποιήσουν το τραγικό της τέλος, ενώ γείτονες, που παραικολουθούσαν τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέφεραν ότι δεν άκουσαν το παραμικρό, ούτε κάποιον να καλεί σε βοήθεια.

Δεν αποκλείεται  οι δράστες ή ο δράστης κατάφερε να αιφνιδιάσει την γυναίκα και δυστυχώς να τη σκοτώσει με πιθανότατο κίνητρο τη ληστεία.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η  88χρονη έμενε μονη της στο διαμέρισμα, ενώ ακριβώς  στους κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της.

Η ηλικιωμένη τη Δευτέρα το πρωί είχε παραγγείλει τα ψώνια της, όμως όταν  έφθασε ο υπάλληλος του super market κανείς δεν άνοιγε την πόρτα. Έτσι, οι δικοί της ανησύχησαν, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όταν άνοιξαν την πόρτα βρέθηκαν  μπροστά στη σορό της άτυχης γυναίκας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις