Logo

Νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στα βράχια στου Φιλοπάππου



 
 

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει να διερευνήσει την υπόθεση ενός 25χρονου άνδρα ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος στα βράχια του λόφου του Φιλοπάππου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ , λίγο μετά τις 23:00 το βραδυ της Τετάρτης η Άμεση Δράση ενημερώθηκε ότι βρίσκεται στο σημείο νεκρός ένας άνδρας 25 ετών. Μαζί του ήταν και μία 23χρονη κοπέλα. 

Οι δύο νέοι λίγο νωρίτερα είχαν πέσει θύματα ληστείας από αγνώστους, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπό την απειλή μαχαιριού τους άρπαξαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα. 

Με βάση τα έως τώρα στοιχεία ο νεαρός άνδρας φαίνεται να έχασε τη ζωή του όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν παραμένουν προς το παρόν άγνωστες. 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η μαρτυρία της νεαρής η οποία βρισκόταν μαζί με τον 25χρονο.  Η 23χρονη, που κατάγεται από την Πορτογαλία,  βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

Τι έχει προκύψει έως τώρα από την έρευνα

Όταν οι αρχές έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο άνδρας δεν ήταν νεκρός αλλά βαρύτατα τραυματισμένος. Τελικά, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει έως τώρα οι αστυνομικοί, όταν οι άγνωστοι δράστες απείλησαν τους δύο νέους με αιχμηρό ααντικείμενο, ο 25χρονος αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους, με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια στο κενό. 

Μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί σαφές αν ο νεαρός παραπάτησε και έπεσε από τα βράχια ή τον έσπρωξαν οι δράστες. 

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο 25χρονος φέρει στο σώμα του σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο και στο κεφάλι έχει σοβαρό τραύμα το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί οκτώ προσαγωγές από τις αρχές για να εξεταστεί εάν μεταξύ αυτών των ατόμων βρίσκονται οι δράστες που λήστεψαν και τραυμάτισαν τον 25χρονο.  

Τι κατέθεσε η φίλη του 25χρονου - Τι εντόπισε ο ιατροδικαστής

Η 23χρονη φίλη του 25χρονου από την Πορτογαλία ολοκλήρωσε την κατάθεση στο πλαίσιο της προανάκρισης, ωστόσο αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η μαρτυρία της δεν ήταν διαφωτιστική ως προς τις συνθήκες της πτώσης του νεαρού, καθώς, όπως υποστήριξε, δεν είδε τι ακριβώς συνέβη.

Έτσι, εξακολοουθούν να παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της πτώσης του 25χρονου. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 23χρονη, καταθέτοντας στους αστυνομικούς, είπε ότι λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης, καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα.

Η νεαρή ισχυρίστηκε ότι δύο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο, ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της κοπέλας και άρχισε να την ψάχνει, αφαιρώντας χρήματα που είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και κάποια προσωπικά έγγραφα.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι κοίταζε τον  ληστή με την τσάντα της και δεν πρόσεχε τι γινόταν δίπλα, ώσπου ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η ίδια, έντρομη, όπως τόνισε, ειδοποίησε την αστυνομία. 

Αναφορικά με τους ληστές, η 23χρονη φέρεται να μην μπορούσε να δώσει αξόπιστα στοιχεία για την εθνικότητά τους. 

Όπως έγινε γνωστό, στην κοπέλα επιδείχθηκαν οκτώ αλλοδαποί, που προσήχθησαν από την περιοχή αμέσως μετά το συμβάν, αλλά εκείνη δεν αναγώρισε κάποιον. Έτσι, οι αλλοδαποί κρατούνται για διοικητική απέλαση, γατί δεν είχαν έγγραφα για την νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. 

Ο ιατροδικαστής από την πρώτη εξέταση του πτώματος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρήκε τραύμα από μαχαίρι. Έτσι, με βάση τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος φαίνεται να προήλθε από ένα χτύπημα στο κεφάλι, που αποδίδεται στην πτώση. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής θα εξάγει τα τελικά του συμπεράσματα μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-8-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις