Logo

Γυναίκα τραυματίστηκε εμποδίζοντας ληστές να της αρπάξουν 75.000 δολάρια [βίντεο]



 
 

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην κομητεία Χάρις στο Τέξας, αφού αντιστάθηκε στους ληστές που προσπάθησαν να της αποσπάσουν τα 75.000 δολάρια που είχε μαζί της.

Όπως έγινε γνωστό από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, «είχε μόλις αποσύρει 75.000 δολάρια από τοπική τράπεζα και την παρακολούθησε μια ομάδα ατόμων».

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απόπειρα ληστείας. Στις εικόνες φαίνεται η γυναίκα να βγαίνει από το αυτοκίνητό της όταν, ξαφνικά, ένας ληστής προσπαθεί να της αρπάξει το πορτοφόλι στο οποίο μετέφερε τα χρήματα, αλλά η γυναίκα αντιστέκεται και αρχίζει μια πάλη.

Ο σύζυγός έρχεται για να την βοηθήσει και στη συνέχεια εμφανίζεται ένα μαύρο αυτοκίνητο με ένα συνεργό του επίδοξου ληστή. Ο πρώτος ληστής δεν μπορεί να κάμψει την αντίσταση του ζευγαριού και ο συνεργός του έρχεται με το αυτοκίνητο και χτυπά το ζευγάρι. Το βίντεο τελειώνει με τις εικόνες των δύο ληστών να εγκαταλείπουν τον τόπο του εγκλήματος με άδεια χέρια.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν από τους επιτιθέμενους, ο οποίος είναι ο Ντέηβις Μίτσελ, 31 ετών. Ο δεύτερος δράστης είναι Τρέϊβον Τζόνσον, 27 ετών, και προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-8-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις