Logo

Νικόλ Κίντμαν: «Ήθελα να το μοιραστώ με όλους, αλλά δεν μπορούσα»



 
 

nclspkst_31-1-2011Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την απόφαση που πήραν από κοινού με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν, να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς και για τον λόγο που το κρατούσαν μυστικό τόσο καιρό.

Η Νικόλ παραδέχτηκε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει μυστική την είδηση της επερχόμενης γέννησης της κόρης της, γιατί ήταν πολύ ενθουσιασμένη και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, αποφάσισαν με τον σύζυγό της να μην αποκαλύψουν τίποτα μέχρι την στιγμή που θα ερχόταν στον κόσμο η κορούλα τους, με σκοπό να προστατέψουν όλους όσους εμπλέκονταν άμεσα με την όλη διαδικασία – και πάνω απ’ όλους την παρένθετη μητέρα.

Η Νικόλ δήλωσε χθες το βράδυ: «Ήθελα να μπορούσα να το πω σε όλους, γιατί ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Αποφασίσαμε όμως με τον Κιθ, ότι αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να μείνει μεταξύ μας, προκειμένου να προστατέψουμε το παιδί και όλους όσους εμπλέκονταν στη διαδικασία».

Το ευτυχισμένο ζευγάρι εξέδωσε κοινή δήλωση στις 17 Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας τα υπέροχα νέα για την δεύτερη κορούλα τους, Φέιθ Μάργκαρετ, τρείς εβδομάδες μετά την γέννησή της.

Η Νικόλ Κίντμαν προσέθεσε τέλος, ότι το όνομα που αποφάσισαν να δώσουν στην μικρή ήταν έμπνευση της οικογένειάς της, ενώ το Μάργκαρετ ήταν το όνομα της πολυαγαπημένης γιαγιάς της ηθοποιού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η "κρυφή κόρη" της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Έρμπαν


Τελευταίες Ειδήσεις