Logo

Αγρίνιο: Επεισόδια με μολότοφ και χημικά - Μία γυναίκα τραυματίας [βίντεο+φωτο]



 
 

Σε πεδίο μάχης, με ανταλλαγή μολότοφ και χημικών μετατράπηκε το κέντρο του Αγρινιου το βράδυ της Τρίτης, όταν ξέσπασαν επεισόδια κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ, ομάδα ατόμων έριξε βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε μία νεαρή γυναίκα, η οποία διακομίστηκε  στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.  

Στην πλατεία Μαβίλη ξεκίνησαν οι συγκρούσεις κουκουλοφόρων - αστυνομικών

Γύρω στις 22:00 το βράδυ αποκατάστάθηκε η ηρεμία στο κέντρο του Αγρινίου μετά τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι κουκουλοφόροι, που βρίσκονταν στην «ουρά» της πορείας για τον Παύλο Φύσσα, είδαν τους αστυνομικούς μπροστά τους κοντά στην πλατεία Μαβίλη, τους επιτέθηκαν και ξεκίνησε το κυνηγητό προς το κέντρο.

Σύμφωνα με την περιγραφή του agriniopress.gr,  στην  πλατεία Δημοκρατίας υπήρχαν παραταγμένες επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις που συγκρούστηκαν με τους αγνώστους και εκεί, προκλήθηκε ο τραυματισμός μιας νεαρής γυναίκας στο κεφάλι. Άλλοι υποστηρίζουν πως δέχθηκε πέτρα και άλλοι πως την χτύπησε φωτοβολίδα στο πρόσωπο. Η εικόνα της αιμόφυρτης κοπέλας προκάλεσε σοκ σε δεκάδες περαστικούς στην πλατεία Δημοκρατίας, που έτρεξαν να την βοηθήσουν

Οι ταραξίες, οπισθοχώρησαν στη συνέχεια στην πλατεία Δημάδη και κινήθηκαν (όπως γίνεται συνήθως στις περιπτώσεις τέτοιων επεισοδίων στο Αγρίνιο) στα στενά στο γήπεδο του Παναιτωλικού και του δημοτικού πάρκου. Εκεί, επίσης, υπήρχαν παρατεταγμένες ς αστυνομικές δυνάμεις και πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές. 

Η τραυματίας καθόταν σε παγκάκι

Η νεαρή που τραυματίστηκε είναι 19 ετών και, σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμμετείχε στην πορεία, αλλά καθόταν απλά σε ένα παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας, όταν δέχθηκε κάποιο βαρύ αντικείμενο στο πρόσωπο και έπεσε αιμόφυρτη.  

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει πολλαπλά τραύματα-κατάγματα σπλαχνικού κρανίου και ενδεχομένως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, η ζωή της, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο. 

*πηγή φωτο: agriniopress.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις