Logo

Νέο ντοκουμέντο από την επίθεση στον Ζακ Κωστόπουλο στην Κάνιγγος - Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο [βίντεο]



 
 

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο για την επίθεση που δέχθηκε ο 33χρονος ακτιβιστής Ζακ Κωστόπουλος που επιχείρησε να κλέψει την Παρασκευή κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της πλατείας Κάνιγγος προκαλεί αίσθηση με τις σκληρές εικόνες που περιλαμβάνει.

Στο βίντεο, συγκεκριμένα, έχει καταγραφεί η στιγμή του ξυλοδαρμού του επίδοξου κλέφτη, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα απεβίωσε. 

Φαίνεται τουλάχιστον άλλο ένα άτομο - εκτός από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου - να κλωτσά αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια οι κλωτσιές να βρίσκουν στο κεφάλι του δράστη. 

Μία άλλη ομάδα ατόμων φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει αυτούς που χτυπούν στο κεφάλι και στα πλευρά τον δράστη. 

Στη συνέχεια κι ενώ ο  Ζακ Κωστόπουλος έχει λάβει τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ, δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη από άγνωστο άνδρα.

Ο 33χρονος φαίνεται να αρπάζει ένα από τα σπασμένα γυαλιά της βιτρίνας, να σηκώνεται και να απειλεί με αυτό τόσο τους διασώστες του ΕΚΑΒ  όσο και τους συγκεντρωμένους στο σημείο.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τρέχοντας, παραπατάει, πέφτει πάνω σε τραπέζια παρακείμενων καταστημάτων και πέφτει στο έδαφος.

Εξετάζεται μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο 

Στο μεταξύ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα προκειμένου να απαντηθούν όλα τα ερωτηματικά και να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης με την τραγική κατάληξη του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. 

Ένα από τα θέματα που πρέπει να διευκρινιστούν είναι οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο 33χρονος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκετια στην οδό Γλάδστωνος.

Αναφορικά με το θέμα αυτό αστυνομικές πηγές ανέφεραν, ότι στο σημείο του κοσμηματοπωλείου βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο θα εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει αποτυπώματα του 33χρονου και εάν αυτός το κρατούσε στα χέρια του απειλώντας όσους βρέθηκαν έξω από το κατάστημα.

Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο Δευτέρα αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα δώσει απαντήσεις για τις αυνθήκες υπό τις οποίες κατέληξε ο 33χρονος άνδρας. 

Οι αστυνομικοί, παράλληλα, εξετάζουν τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να ταυτοποιήσούν τον δεύτερο άνδρα, που μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου χτυπούσαν τον Ζάκ Κωστόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, διερρευνούν αν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, ή θαμώνα, ή κάτοικο της περιοχής και εκτιμούν ότι μέχρι αύριο Δευτέρα θα έχουν καταφέρει να φθάσουν στα ίχνη του. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις