Logo

Βολιβία: Δεκαεπτά νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείων [φωτο]



 
 

Δεκαεπτά άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και δεκάδες άλλοι τραυματίσθηκαν το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, κατά τη σύγκρουση δύο μικρών δημόσιων λεωφορείων σε αυτοκινητόδρομο στα δυτικά της Βολιβίας. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν τα αίτια του δυστυχήματος, όμως η εφημερίδα Καθήκον (El Deber) πιθανολογεί ότι προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα.

Το δυστύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Λα Πας με την κοινότητα Ατσικάτσι, κοντά στη λίμνη Τιτικάκα, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της χώρας. Λα Πας..

Δεκαέξι από τους επιβάτες έχασαν τη ζωή τους επί τόπου, ενώ ακόμη ένας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο του Ατσικάτσι, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας συνταγματάρχης Άλεξ Αλφάρο. Μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται εννέα άνδρες, επτά γυναίκες και ένα παιδί ηλικίας μόλις 4 ετών.

Τα δύο λεωφορεία “καταστράφηκαν ολοσχερώς, οι οδηγοί κι οι επιβάτες τους είχαν παγιδευθεί ανάμεσα στις λαμαρίνες”, αναφέρεται σε τηλεγράφημα του βολιβιανού πρακτορείου ειδήσεων ΑΒΙ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις