Logo

Λάρισα: Θύμα ξυλοδαρμού ο διαιτητής της Super League, Θανάσης Τζήλος



 
 

Ο Λαρισαίος διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, ο οποίος φέτος διευθύνει αγώνες της Super League, το πρωί της Τετάρτης έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης από αγνώστους.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Λαρισαίος ρέφερι χτυπήθηκε από αγνώστους σε σημείο κοντά στο σπίτι του, που βρίσκεται επί της οδού Θυμάτων Κατοχής στη Λάρισα.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο, σύμφωνα με το onlarissa.gr, μετέφερε τον διαιτητή στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του ξυλοδαρμού και να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης. 

Αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα στη Λάρισα 

Αναβάλλονται  όλα τα πρωταθλήματα που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στη Λάρισα το προσεχές Σαββατοκύριακο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Τζήλος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης. 

Αναλυτικότερα, όλη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

«Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Μπουχλαριώτης Δ., εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσής μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει τη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε να εκπροσωπίσει νομικά τον Θανάση Τζήλο, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM για την υπόθεση του ξυλοδαρμού τα εξής: 

«Έχω αναλάβει την υπόθεση του Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος.

Ο Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη.

Το ποδόσφαιρο είναι Νο1 παγκοσμίως, αλλά λόγω αδιαφορίας εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, που την στήριξαν παράγοντες που ανεβάζουν κυβερνήσεις, το ποδόσφαιρο αφέθηκε στην τύχη του. Σε συνδυασμό με διοικήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, γίνανε πλούσιοι από το παράνομο στοίχημα όλοι».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις