Logo

Μακελειό με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού [φωτο]



 
 

Αιματηρή σύρραξη σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει ένας νεκρός και 8 τραυματίες  οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, τραυματίστηκε ελαφρά και ο αρχιφύλακας του καταστήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η σύρραξη σημειώθηκε μεταξύ Αλβανών, Ελλήνων, Γεωργιανών και Αρμένιων κρατουμένων  και ότι χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Όπως λέγεται η συμπλοκή ξεκίνησε όταν ομάδα Αλβανών κρατουμένων επιτέθηκε σε Έλληνες, Γεωργιανούς και Αρμένιους.

Ο νεκρός  κρατούμενος, όπως έγινε γνωστό, είναι Έλληνας, τον οποίο σκότωσαν με μαχαίρι. Μάλιστα σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που χαρακτηρίζουν την συμπλοκή ως μακελειό, έλεγαν ότι ο νεκρός κρατούμενος είναι κατασφαγμένος. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Έλληνας νεκρός κρατούμενος είναι ο Η.Φ. (φωτο) ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές εξαιτίας της εμπλοκής του σε υπόθεση εμπρησμού ενός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τη σύρραξη.

Μέσα στις φυλακές μπήκαν ασθενοφόρα και μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία. 

Όπως είναι φυσικό στις φυλακές επικράτησε αναστάτωση, ενώ οι ασθενείς κρατούμενοι  στο νοσοκομείο των φυλακών δεν είχαν λάβει τα φάρμακά τους από το απόγευμα, δείγμα αποσυντονισμού του μηχανισμού.  

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αιματηρή συμπλοκή
«Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος. Έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ το συμβάν ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης».

Οι πρώτες εικόνες με τα ασθενοφόρα να φθάνουν στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις