Logo

Αγνοούμενος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός



 
 

O 28χρονος δικηγόρος, Παναγιώτης Ρεκουνιώτης που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε την Τετάρτη νεκρός σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια. 

Ο δικηγόρος που ήταν συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Γαλάνη, δεν είχε  δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία. 

Αυτό που ανησύχησε τους συγγενείς του 28χρονου δικηγόρου, αναγκάζοντας τους να στραφούν στις αστυνομικές Αρχές για βοήθεια, ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ένα Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος, εθεάθη τυχαία σήμερα 7:00 το πρωί, όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου παρατήρησε ότι ήταν σταθμευμένο κοντά στην Ευελπίδων. 

΄Όπως διαπιστώθηκε από την παρατήρηση του εσωτερικού του οχήματος, μέσα  βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. 

Ο αδερφός του δικηγόρου ο οποίος επίσης είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, κατέθεσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-3-2019 από directNEWS..gr


Τελευταίες Ειδήσεις