Logo

ΟΑΚΑ: "Ντου" οπαδών του Παναθηναϊκού στον πάγκο του Ολυμπιακού [βίντεο]



 
 

Άσχημα ξεκίνησε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ!

Με την συμπλήρωση του 5ου λεπτού του αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στο ταρτάν και έφτασαν μέχρι τον πάγκο των φροντιστών του Ολυμπιακού έχοντας... απειλητικές διαθέσεις!

Αμέσως το παιχνίδι διακόπηκε, ποδοσφαιριστές, άνθρωποι της ασφαλείας του «τριφυλλιού», αλλά και αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στη μέση και προσπάθησαν να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Τελικά μετά από περίπου 9 λεπτά διακοπής κι αφού απονακρύνθηκε όλος ο κόσμος που είχε μπει στο ταρτάν το παιχνίδι άρχισε ξανά. 

Οπαδοί στο ταρτάν και διακοπή ξανά στο  70΄

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στο ΟΑΚΑ.Έξω από το γήπεδο οι συγκρούσεις με την αστυνομία είναι σφοδρές ενώ και μέσα στον γήπεδο υπάρχει είσοδος οπαδών που... αλωνίζουν στο ταρτάν!

Ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ στο 70΄ διέκοψε το ντέρμπι και έστειλε άμεσα τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια καθώς πια υπήρχε σοβαρός κίνδυνος ασφάλειας!

Είναι η δεύτερη διακοπή μετά το επεισόδιο με το ντου στου 5ο λεπτό από την εισβολή χούλιγκαν που οδήγησε σε διακοπή 8 λεπτών.

Τώρα πια η κατάσταση έχει ξεφύγει και με τις συνθήκες που επικρατούν όλα δείχνουν πως είναι δύσκολο να ξαναρχίσει το παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί που βολτάρουν στο ταρτάν έχουν πάρει μέχρι και τα σημαιάκια, ενώ αποδοκιμάζονται από κάποιους άλλους στην εξέδρα!

Χαρακτηριστικό της ανεξέλεγκτης κατάστασης είναι πως οπαδοί του Παναθηναϊκού που πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο για να αλλάξουν θύρα και να γλιτώσουν από τα χημικά μετά το ξύλο αστυνομίας - χούλιγκαν, δέχονται βροχή από αντικείμενα από τους οπαδούς στις άλλες θύρες!

Μετά από περίπου 20 λεπτά το ΟΑΚΑ έχει αδειάσει, αλλά τα επεισόδια συνεχίζονται στον περιβάλλοντα χώρο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-3-2019 από directNEWS.gr  πηγή: filathlos.gr


Τελευταίες Ειδήσεις