Logo

Ξυλόκαστρο: Νεκροί ανασύρθηκαν από φαράγγι τρεις πεζοπόροι [βίντεο]



 
 

Τραγική κατάληξη είχε η κατάβαση τεσσάρων πεζοπόρων στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, καθώς τρεις από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, ενώ ζωντανός εντοπίστηκε ο τέταρτος της ομάδας.

Η κατάβαση επιχειρήθηικε από τους τέσσερις πεζοπόρους το πρωί του Σαββάτου, όμως τα ίχνη τους χάθηκαν. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και το μεσημέρι αναμενόταν να βρίσκονται στο τέρμα της καθόδου. Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 

Η σύζυγος του ενός από τους τέσσερις, που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον άνδρα της, ειδοποίησε την Πυροσβεστική και έτσι από το  απόγευμα του Σαββάτου κλιμάκια της ΕΜΑΚ ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.  

Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους πεζοπόρους, ενώ λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν νεκροί, σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, ένας άνδρας και μία γυναίκα.  Στο ίδιο σημείο βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο εκπαιδευτής των πεζοπόρων.

Όπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη και ο Έλληνας 40χρονος βοηθός του ομαδάρχη, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-4-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις