Logo

Βοιωτία: Ομολόγησε ο υπαίτιος για τον τραυματισμό της 8χρονης στις Θεσπιές



 
 

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Βοιωτίας βρίσκεται σε κινητοποίηση μετά την παραδοχή άνδρα που βρισκόταν σε σπίτι στο Λεοντάρι Βοιωτίας, για ρίψεις πυρών στο γλέντι του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας για ταυτοποίηση του όπλου από το οποίο εβλήθη η βολίδα που τραυμάτισε σοβαρά το 8χρονο κορίτσι στις Θεσπιές Βοιωτίας εντοπίστηκε και κλήθηκε για εξέταση άνδρας, ο οποίος την κρίσιμη ημέρα βρισκόταν στο γειτονικό χωριό Λιοντάρι. 

Όπως αναφέρει το nantiareport.gr, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω άνδρας παραδέχθηκε ότι έριξε πυρά στον αέρα κατά τη διάρκεια του γλεντιού ανήμερα του Πάσχα. 

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι η  βολίδα του όπλου από εποστρακισμό ακολούθησε πορεία με την κάθοδο της να πλήττει στο κεφάλι την 8χρονη, ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι της οικογένειας της, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο άνδρας από το γειτονικό χωριό Λιοντάρι φέρεται  κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς να υπέδειξε στην Αθήνα το σημείο που  φυλάσσει το όπλο που κατείχε με το οποίο και έριξε τους πυροβολισμούς.

Τώρα αναμένεται η εργαστηριακή εξέταση για ταυτοποίηση του όπλου με τη βολίδα που αφαίρεσαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης από το τραύμα που φέρει το κοριτσάκι.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βοιωτίας μεταβαίνει ο  Γενικός και ο Αστυνομικός Διευθυντής προκειμένου να επιληφθούν της υποθέσεως.  .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις