Logo

Μία σύλληψη για την άγρια δολοφονία του 86χρονου, Ζαφείρη Πινάρη, στην Ίμβρο [βίντεο]



 
 

Οι αστυνομικές αρχές της Ίμβρου προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου και στην προσαγωγή άλλων τριών για την άγρια δολοφονία του 86χρονου Έλληνα, Ζαφείρη Πινάρη. 

Ο ηλικιωμένος έμπορος, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης  βρέθηκε νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα πάνω στο κρεβάτι του, στην αγροικία που ζούσε, λίγο έξω από το χωριό Ευλάμπιο.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας κοντινός άνθρωπος του θύματος που πήγε να του δώσει φαγητό τη Δευτέρα και ανησύχησε από το γεγονός ότι ο 86χρονος δεν απαντούσε όταν χτυπούσε την πόρτα του, ειδοποίησε την αστυνομία. 

Μόλις άνοιξε η πόρτα της αγροικίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού Ζαφείρη Πινάρη, ο οποίος φαινόταν να έχει βασανιστεί άγρια από τους δράστες της δολοφονίας. Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν δεμένος χειροπόδαρα και τα αίματα κάλυπταν το πρόσωπό του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες  είχαν σκάψει σε διάφορα σημεία στην αγροικία και τον περιβάλλοντα χώρο, πιστεύοντας ότι ο μοναχικός ηλικιωμένος είχε κάπου κρυμμένες λίρες. Ο Ζαφείρης Πινάρης ήταν ευκατάστατος, αφού επί δεκαετίες διατηρούσε κατάστημα στο Ευλάμπιο. 

Η σορός του ηλικιωμένου αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ίμβρου και στη συνέχεια στο νεκροτομείο της Προύσας για τη διενέργεια νεκροτομής, που θα αποσαφηνίσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου. 

Μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας τους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας επισκέφθηκε ο δήμαρχος της Ίμβρου, Ουνάλ Τσετίν, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. 

Όπως επισημαίνουν τουρικά μέσα ενημέρωσης, ο Ζαφείρης Πινάρης ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Ευλάμπιο, ενώ επί σειρά ετών διατηρούσε κατάστημα στο χωριό. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις