Logo

Μαθήτρια αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο [φωτο]



 
 

Αυτοκτονία, είναι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η πτώση 14χρονης μαθήτριας την Πέμπτη το μεσημέρι στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Το κορίτσι έπεσε την ώρα που ο συρμός σταματούσε στο σταθμό. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν πέσει στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός, η ανήλικη κάτι έγραφε στο κινητό της τηλέφωνο. Τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε.

Στο σταθμό έφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν τον κόσμο από τον σταθμό που έκλεισε προκειμένου η Πυροσβεστική να απεγκλωβίσει τη 14χρονη, που ωστόσο ανασύρθηκε νεκρή.

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ο ρόλος ενός 43χρονου

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η 14χρονη φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με έναν 43χρονο που διατηρεί κατάστημα στο Μοσχάτο. Η μητέρα και ο πατριός της κοπέλας κατήγγειλαν στην αστυνομία τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκου καθώς στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες  με αποτέλεσμα να συλληφθεί και σε βάρος να σχηματίστει δικογραφία.

Την Τρίτη ο πατριός της φέρεται να καυγάδισε με τον 43χρονο όταν τους είδε μαζί. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη διατηρούσε αυτή τη σχέση τους τελευταίους 3 μήνες και μόλις το πληροφορήθηκε ο πατριός της φέρθηκε βάναυσα, ενώ στο σημείωμα που βρέθηκε στην τόπο της τραγωδίας η 14χρονη έγραφε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον 43χρονο.

 

 

stathmos mosxato1

purosvestiki isap10

Νεαρή γυναίκα έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο (pics)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις