Logo

Θρίλερ στη Γερμανία: Δολοφονημένος στον κήπο του με μία σφαίρα στο κεφάλι πολιτικός του κόμματος της Μέρκελ [βίντεο+φωτο]



 
 

Ο Βάλτερ Λίμπκε, βετεράνος πολιτικός του κόμματος CDU της Άνγκελα Μέρκελ και δήμαρχος της πόλης Κάσελ στην Κεντρική Γερμανία,  δολοφονήθηκε στον κήπο του σπιτιού του το Σαββατοκύριακο.

Το αιματηρό περιστατικό επιβεβαίωσε η αστυνομία της πόλης Κάσελ, ανακοινώνοντας ότι ξεκίνησε έρευνα για δολοφονία σχετικά με τον θάνατο του Βάλτερ Λίμπκε, ο οποίος είχε δεχθεί τα πυρά της ακροδεξιάς στη Γερμανία εξαιτίας δηλώσεών του για το μεταναστευτικό. 

Ο 65χρονος πολιτικός βρέθηκε στον κήπο χωρίς της αισθήσεις του από  μέλος της οικογένειάς του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και εξέπνευσε λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Ο επικεφαλής των ερευνών,  Horst Streiff, επιβεβαίωσε ότι ο Βάλτερ Λίμπκε δολοφονήθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι. "Από τις έρευνές μας εκτιμούμε ότι πυροβολήθηκε με περίστροφο από κοντινή απόσταση", είπε ο κ. Streiff, σύμφωνα με το  telegraph.co.uk. 

Σε αυτή τη φάση, η αστυνομία είπε πως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το κίνητρο ή την ταυτότητα του δράστη και τονίζει ότι ερευνά την υπόθεση προς όλες τις κατευθύνσεις. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-6-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις