Logo

Αλεπού καθαρίζει... τζάμια !



 
 

fnfx_3-2-2011Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τελευταία στο YouTube και δείχνει μία αλεπού να καθαρίζει ένα παράθυρο με τη γλώσσα της, έχει προκαλέσει αίσθηση στους χρήστες της ιστοσελίδας.

Τώρα, είτε η αλεπού αποφάσισε να το παίξει… καλή νοικοκυρά ή σκέφτεται ότι το πρόσωπο από την άλλη πλευρά του παραθύρου θα μπορούσε να είναι το λαχταριστό, μεσημεριανό της γεύμα.

Όπως και να ’χει, οι χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν αυτή την πονηρή αλεπού στο YouTube, είναι ευγνώμονες που υπήρχε μια οθόνη υπολογιστή μεταξύ αυτών και των κοφτερών δοντιών του αρπακτικού.

Αξιοσημείωτο είναι το χιουμοριστικό σχόλιο ενός εκ των θεατών του βίντεο, που έγραψε: “Ο Firefox αντιμετώπισε ένα απροσδόκητο πρόβλημα με την έκδοση των Windows”.

Η αλεπού πάντως, φαίνεται να απολαμβάνει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, καθώς κοιτάζει την κάμερα κατάματα και ευχαριστιέται κάθε γλείψιμο.

Περισσότεροι από 219.000 χρήστες του YouTube έχουν μέχρι στιγμής παρακολουθήσει το συγκεκριμένο βίντεο, ο τίτλος του οποίου μάλιστα στα ρωσικά σημαίνει “Χαζή Αλεπού”.

Χαζή ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένα από τα θηράματά της δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην άλλη πλευρά του γυαλιού.

Απολαύστε την!

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις