Logo

Ειδήσεις



 

Στον 40χρονο που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Πευκακίων στον Βόλο.


 

Μια γυναίκα που έκανε πεζοπορία έχασε τη ζωή της την Τετάρτη το μεσημέρι στο σημείο Πόρτες, στο Φαράγγι της Σαμαριάς από πτώση βράχου που σημειώθηκε μετά από νεροποντή.




 

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Κούνζεσλαου της Γερμανίας, στη Στουτγάρδη, όπου ένας 61χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής κατηγορείται ότι σκότωσε την 50χρονη επίσης Ελληνίδα σύζυγό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ο άνδρας στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.



 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, η καθολική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντα του , αλλά και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρώτη ημέρα εφαρμογής του «νέου» δικαστικού χάρτη, στο χώρο του πρώην Ειρηνοδικείου Αθηνών, μετά την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ.


 

Δύο νέα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανήλικους σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Στο Παλαιό Φάληρο δύο 15χρονοι δέχθηκαν επίθεση με ρόπαλα από ομάδα τριών ατόμων, ενώ στο Ίλιον δύο ανήλικοι απειλήθηκαν με μαχαίρι.




 

Επιβεβαιώνει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ το περιστατικό μεταξύ της ανήλικης από τον Κολωνό που είχε πέσει θύμα βιασμού, με άνδρα που υπήρξε κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού στον Κολωνό, ωστόσο δίνει άλλη εκδοχή για όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής αλλά και για τη στάση του αστυνομικού που τη συνόδευε.


 

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Πλατανιά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Από την αρχή της εκδήλωσής της Πυρκαγιάς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, αφού, βρισκόταν πολύ κοντά σε σπίτια και ξενοδοχεία.


 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια 20χρονη κατήγγειλε πως χθες το βράδυ, περίπου στις 23:20, δυο μηχανές, στις οποίες επέβαιναν άγνωστοι, πλησίασαν το όχημα στο οποίο βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της και έναν ακόμα φίλο τους και άνοιξαν π...