Logo

Πόσο ταιριάζουν τα χρώματα του μακιγιάζ σας με το φυσικό σας χρώμα;



 
 

make_up_31-10-2010Στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε για το μακιγιάζ σας δεν υπάρχουν κανόνες. Απίθανοι συνδυασμοί, φανερές αντιθέσεις μπορεί να φέρουν καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να ξέρετε τι κάνετε. Το ερωτηματολόγιο που σας δίνουμε έχει σαν στόχο να σας καθοδηγήσει και να πάρετε καινούριες ιδέες.

1Το φυσικό σας χρώμα είναι:

 α) πολύ χλωμό, χωρίς καθόλου ροζ ή πορτοκαλί, β) ανοιχτό, με διάχυτη ροζ απόχρωση, γ) κοκκινωπό, δ) χλωμό, ε) κιτρινωπό, στ) μελαχρινό ή μαύρο.

2Τι χρώμα είναι το μέικ-απ σας; 

 α) το ίδιο χρώμα με το δέρμα σας, β) πιο ανοιχτό από το δέρμα σας, γ) πιο σκούρο από το δέρμα σας. 

3Σε ποιο σημείο δοκιμάζετε το χρώμα του μέικ-απ σας, όταν το αγοράζετε;

 α) στο πίσω μέρος του χεριού σας, β) στο πρόσωπό σας.

4Ποιο χρώμα κυριαρχεί στο μέικ-απ σας;

 α) εκρού, β) ανοιχτό με μια ιδέα ροζ, γ) μπεζ ανοιχτό προς το ενδιάμεσο, δ) κρεμ με ελαφρά απόχρωση μπρούντζου, ε) ενδιάμεσο μπεζ, στ) σκούρο ή πολύ σκούρο.

5Ποιο χρώμα περιγράφει καλύτερα το ρουζ για τα μάγουλά σας;

 α) ανοιχτό ή ενδιάμεσο ροζ, β) έντονο ροζ, χρώμα ροδάκινου ή κοραλλί, γ) καστανό με πορτοκαλί ή καστανό σκέτο, δ) μπρούντζινο, ε) κόκκινο-πορτοκαλί, στ) σκούρο βαθύ ροζ σαν φούξια ή σαν μαύρο.

6Ταιριάζει το κραγιόν των χειλιών σας με το ρουζ σας;

 α) ανήκουν και τα δύο στην ίδια οικογένεια χρωμάτων, β) είναι τελείως διαφορετικά.

7Τι χρώμα έχουν τα μάτια σας;

 α) γαλανά ή γκρίζα, β) πράσινα, γ) καστανά.

8Ποιον από τους παρακάτω συνδυασμούς για το βάψιμο των ματιών σας θεωρείτε καλύτερο;

 α) ασημένια/μωβ σκιά με γκρι περίγραμμα, β) ροζ/χρυσή σκιά με σκούρο καφέ περίγραμμα, γ) ανοιχτή μπεζ/ροζ σκιά με μαύρο περίγραμμα, δ) απλά, ουδέτερα χρώματα (ροζ/ μπεζ/ καφέ), ε) παστέλ χρώματα (γαλάζιο/ πράσινο), στ) έντονα χρώματα (μπλε/ ροζ/ κόκκινο).

9Συνδυάζετε τα χρώματα των ρούχων σας με το χρώμα του μακιγιάζ των ματιών σας;

 α) σε μεγάλο ποσοστό, β) λίγο ή καθόλου.

Αν απαντήσατε α στην ερώτηση 1, θα πρέπει να απαντήσετε με α και στις ερωτήσεις 4 και 5. Το μέικ-απ πρέπει να δένει με το χρώμα του δέρματος (2) του προσώπου σας και όχι του χεριού σας (3). Το κραγιόν και το ρουζ πρέπει να συμφωνούν (6). Το πολύ φωτεινό δέρμα δε δέχεται σκληρά, λαμπερά χρώματα ενώ τα σκούρα δέρματα δείχνουν ωραία με σκούρες, έντονες αποχρώσεις. Σχεδόν κάθε χρώμα σκιάς μπορεί να δέσει με κάθε χρώμα ματιού. Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί είναι οι συνδυασμοί: 8-α για 7-α, 8-β για 7-β, 8-γ για 7-γ. Το 8-δ πάει με όλα και φαίνεται σαν φυσικό χρώμα. Πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τα ρούχα σας όταν διαλέγετε σκιές ματιών και αποχρώσεις για το πρόσωπο: το 8-ε για παράδειγμα, ταιριάζει πολύ στο 1-β ενώ το 8-στ δένει θαυμάσια με το 1-ε ή με το 1-στ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2010 από directNEWS

σχετικά θέματα:

Τα καλύτερα χρώματα eyeliner για καστανά μάτια


Τελευταία Ευ ζην