Logo

Πώς να βρούμε το τέλειο τζιν που θα μας δείχνει πιο αδύνατες



 
 

jeans_01-11-2010Το τέλειο τζιν παντελόνι μπορεί να κάνει το σώμα μας να δείχνει πιο αδύνατο και ταυτόχρονα, να κολακεύει τις καμπύλες μας.

Δυστυχώς όμως, το να καταφέρει να βρεί κανείς ένα τέτοιο τζιν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο όσο το να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα. Χρησιμοποιώντας όμως τις παρακάτω συμβουλές, μπορούμε να μετατρέψουμε το κυνήγι για το τέλειο τζιν παντελόνι σε μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία:

 1.    Παίρνουμε μια φίλη μαζί μας για να μας βοηθήσει και να μας δώσει μία δεύτερη και ειλικρινή γνώμη.

  2.    Παίρνουμε παντελόνια διαφορετικού μεγέθους, μάρκας και κοψίματος μαζί μας στο δοκιμαστήριο. Η διαφορά ανάμεσα στο μέγεθος και το στυλ ενός παντελονιού ή ακόμα και η διαφορά ανάμεσα σε δύο μεγέθη του ίδιου τζιν, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο αν θα καταφέρουμε να βρούμε τελικά το τέλειο τζιν ή όχι.

 

 3.    Δεν θα πρέπει να αγοράζουμε τζιν που μας είναι πολύ στενά. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τονίσουμε ακόμα περισσότερο τα σημεία του σώματός μας που δεν μας κολακεύουν.

4.    Πρέπει όμως, να αποφεύγουμε και τα πολύ φαρδιά τζιν. Αν θέλουμε να βρούμε ένα τζιν που να μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες, θα πρέπει σίγουρα να αναζητήσουμε κάποιο που να κολακεύει τη σιλουέτα μας και όχι που θα μας κάνει να χανόμαστε μέσα του.

5.    Επιλέγοντας ένα σκουρόχρωμο τζιν, διπλασιάζουμε την πιθανότητα να φαινόμαστε πιο αδύνατες φορώντας το.

6.    Προσέχουμε οι τσέπες να στρώνουν όμορφα στο πίσω μέρος του τζιν και θα πρέπει να αποφεύγουμε τις τετράγωνες τσέπες στους γοφούς, για να μην δείχνουν  μεγαλύτεροι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2010 από directNEWS


Τελευταία Ευ ζην