Logo

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ η πολεοδόμος Κρανιδίου Αικατερίνη Δημαράκη



 
 

poleodomiaΤο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος άνοιξε τους...

τραπεζικούς λογαριασμούς και ερευνά την περιουσιακή κατάσταση της διευθύντριας, της πολεοδομίας Κρανιδίου του Δήμου Ερμιόνης, Αικατερίνης Δημαράκη.

Η έρευνα σε βάρος της ξεκίνησε, όταν το ΣΔΟΕ εντόπισε, ότι στο Κρανίδι είχαν συσταθεί περίπου διακόσες offshore εταιρείες,  οι οποίες είχαν στην κατοχή τους δεκάδες αυθαίρετες πολυτελείς βίλες, με πισίνες… Ολυμπιακών διαστάσεων!

Η ίδια η Δημαράκη έχει στην κατοχή της βίλα, η οποία βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το directnews.gr στις 20 Ιουλίου 2011 είχε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ), ότι μόνο στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Porto Hydra Village, στην Ερμιόνη Αργολίδας, πλούσιοι και επώνυμοι οικιστές, είχαν κατασκευάσει 40 αυθαίρετες πισίνες.

Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Όλα τα ονόματα των αυθαιρετούντων οικιστών είχαν περιέλθει, από τις 11 Ιανουαρίου 2010, εγγράφως και επωνύμως στην κατοχή της Αικ. Δημαράκη.

Ωστόσο, εκείνη όχι μόνο δεν έκανε οποιοδήποτε έλεγχο αλλά με περισσό θράσος απάντησε στους καταγγέλλοντες, ότι δεν είχε στη διάθεσή της «πλήρη στοιχεία» για να κινητοποιήσει την υπηρεσία της…

Επειδή στη συγκεκριμένη περιοχή (Κρανίδι, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι) έχει όργιο πολεοδομικών αυθαιρεσιών, από παράγοντες της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας, θεωρούμε δεδομένο ότι, εκτός από την έρευνα του ΣΔΟΕ για τα περιουσιακά στοιχεία της Δημαράκη, θα ελεγχθούν και οι “καυτοί” φάκελοι του αμαρτωλού πολεοδομικού γραφείου στο Κρανίδι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-3-2012 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Αυθαίρετη πισίνα έχει ο Μεϊμαράκης


Τελευταίες Ειδήσεις