Logo

Πάτρα: Πολίτες αποδοκίμασαν Βενιζέλο - Παπανδρέου [βίντεο-φωτο]



 
 

apodokimasies_benigap3_28-4-2012Αποδοκιμάστηκαν έντονα ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο...

προκάτοχός του και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στην Πάτρα, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΕΑΠ.

Παρά την έντονη αστυνομική παρουσία, πολίτες κατάφεραν να συγκεντρωθούν σε κοντινή απόσταση έξω από το Γυμναστήριο, όπου μίλησε ο Ευάγγελος  Βενιζέλος, ο οποίος έφθασε στο σημείο συνοδευόμενος από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

apodokimasies_benigap2_28-4-2012Με την εμφάνιση των δύο ανδρών επικράτησε ένταση, καθώς η ομάδα των συγκεντρωμένων πολιτών άρχισε να φωνάζει: "κλέφτες", "απατεώνες", "ληστές", κ.α. 

Ανάλογο ήταν το κλίμα και κατά την αποχώρηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το Γυμναστήριο.

Μάλιστα, ένας πολίτης επιχείρησε να τον προπηλακίσει, προσπάθεια, που αποτράπηκε  την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και της ασφάλειας του κ. Βενιζέλου. 

Επίσης, κάποια στιγμή υπήρξε κίνδυνος σύρραξης  με τους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ήταν περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους, που τελικά αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας.

Εντός του Γυμναστηρίου, φυσικά, η ατμόσφαιρα για τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου ήταν εντελώς διαφορετική.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κερκίδες του γυμναστηρίου δεν ήταν γεμάτες, όπως θα ήταν στις παλιές καλές εποχές, όταν η Αχαΐα, θεωρούνταν το "κάστρο" του Σοσιαλιστικού Κινήματος.


apodokimasies_benigap_28-4-2012

 

 

 

 

 

 

 


 

apodokimasies_beni_gap_4_28-4-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

apodokimasies_beni_gap-5_28-4-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις