Logo

Anonymous: Έλληνες δικαστές παρακολουθούνται από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες! [βίντεο]



 
 

anonymousΣοκ προκαλεί το βίντεο, το οποίο περιέχει συνομιλία του εφέτη – ειδικού ανακριτή Δημήτρη Μόκκα, με τον κατηγορούμενο για συμμετοχή...

στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Χ.Χ ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι Anonymous.

Η συνομιλία έχει πραγματοποιηθεί στο ανακριτικό γραφείο στο μέγαρο του Εφετείου (Λουκάρεως) ενώ παρευρίσκεται και ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Όπως υποστηρίζουν οι Anonymous το συγκεκριμένο υλικό αλλά και άλλα αρχεία, μεταξύ των οποίων έγγραφα και ηχητικά ντοκουμέντα, τα απέσπασαν όταν παραβίασαν τους server της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Σε βίντεο που ανέβηκε χτες στο vimeo.com, η γνωστή οργάνωση χάκερς αναφέρουν:

«Παραβιάσαμε τους σέρβερς στη γερμανική πρεσβεία και στα προσωπικά αρχεία του Ρόλαντ Βέγκενερ [πρώην Γερμανού πρέσβη] βρήκαμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης  στην Ελληνική δικαιοσύνη».

Όπως υποστηρίζει ο ανώνυμος ομιλητής, τα στοιχεία αυτά είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που ενδιαφέρουν τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας και απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη είναι: η τρομοκρατία, οι μίζες της Siemens και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Ακόμα ισχυρίζεται, ότι σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που διαθέτουν, «η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελέγχει την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τις εφημερίδες, την τηλεόραση»

Το βίντεο καταλήγει αναφέροντας ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες», και γι’ αυτό οι Anonymous απειλούν ότι θα επιτεθούν την Κυριακή των εκλογών, στους servers του υπουργείου Εσωτερικών...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις