Logo

Οργή της οικογένειας Δούρου για τη σύζυγο του υφυπουργού Μαυραγάνη [βίντεο+φωτο]



 
 

duros_mauraganhs1_6-7-2012

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η στάση των αρχών στην υπόθεση...

του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον 14χρονο Πάνο Τζαβάρα - εγγονό του Ανδρέα Δούρου, ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur - και φερόμενη ως υπαίτια οδηγό τη σύζυγο του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.

Η υπόθεση έχει πλέον πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια οι δύο γνωστές Πατρινές οικογένειες, του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου, οι οποίοι είναι οι γονείς του άτυχου Πάνου και του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη, καθώς η σύζυγός του οδηγούσε το τζιπ που παρέσυρε το μικρό ποδηλάτη. 

duros_mauraganhs2_6-7-2012Ωστόσο, το θέμα που συζητείται ευρέως στην Πατρινή κοινωνία είναι οι καταγγελίες της οικογένειας του θύματος, που χαρακτηρίζει «ύποπτη» τη στάση της Τροχαίας αναφέροντας τα εξής περιστατικά:

*Τρεις μέρες μετά το ατύχημα επιτράπηκε στην οδηγό του τζιπ να το πάει για επισκευή, ενώ στην οικογένεια του θύματος δεν επέτρεψαν να πάρει το ποδήλατο του Πάνου

*Απαγορεύθηκε στην οικογένεια Δούρου – Τζαβάρα να προχωρήσει στον ορισμό δικού της εμπειρογνώμονα (Τεχνικού Συμβούλου) με την επίκληση νομοθετικής απαγόρευσης

*Ορίστηκε πραγματογνώμονας, ο οποίος ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ασφαλιστικής εταιρίας της κ. Μαυραγάνη.

Για την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου, που σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια Δούρου, έγραψε πρόσφατα η εφημερίδα «Κόσμος», αναφέροντας στο δημοσίευμά της ότι η οικογένεια του Πάνου «πάγωσε» όταν έμαθε ότι έγινε υφυπουργός ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος και οικονομολόγος Γιώργος Μαυραγάνης.

Η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου έγραψε σχετικά στο facebook : «Πόσο ακόμα? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς;

Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τούς γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για την νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς ενώ εκείνοι έκαναν το 40 ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν..... εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος»;

Το τροχαίο

Το τροχαίο έγινε στις 2  Μαΐου. Ο Πάνος και ο μικρότερος αδελφός του Ανδρέας επέστρεφαν με τα ποδήλατά τους από το σχολείο και κατευθύνονταν σε κομμωτήριο της περιοχής. Μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα κάτω απο τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Ρίου, ένα τζιπ, με οδηγό μια γυναίκα, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, παρέσυρε τον 14χρονο Πάνο.

Το αγόρι εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα και κατέληξε κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων με οδηγούς δύο γυναίκες. Ο μικρότερος αδελφός, σοκαρισμένος, άφησε το ποδήλατό του και έτρεξε στο σημείο που παρασύρθηκε ο Πάνος.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου ο Πάνος άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική του νοσοκομείου του Ρίου.

duros_mauraganhs4_6-7-2012Οι διακοπές του ζεύγους Μαυραγάνη

Την ημέρα που ο Πάνος έφυγε από τη ζωή ο νυν υφυπουργός Οικονομικών και η σύζυγός τους, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σύρου έκαναν διακοπές στο νησί, όπου διατηρούν εξοχικό.

Το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο από την οικογένεια του Πάνου. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τζαβάρας, θείος του θύματος και αδελφός του πατέρα του, έγραψε στο facebook: «Η οικογένεια δείχνει συγκλονισμένη και από ένα ακόμη στοιχείο! Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σύρου, την ημέρα που ο Πάνος έφευγε από τη ζωή, ο νυν υφυπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του έκαναν διακοπές στο νησί, αφού εκεί διατηρούν εξοχικό! Αναμφισβήτητα οι πάντες έχουν δικαίωμα στις διακοπές. Όμως η οικογένεια δηλώνει πως κανείς από την οικογένεια Μαυραγάνη δεν συμπαραστάθηκε...».

Στην ιστοσελίδα της η Φαίδρα Δούρου, μητέρα του Πάνου, δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της, αποχαιρετώντας το αγόρι της με συγκινητικά λόγια. 

Δείτε τα σχετικά βίντεο

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-7-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις