Logo

main article image1
 
 

Ειδήσεις



Αστυνομικά - Δικαστικά - Παρασκήνια


 

Συνελήφθη από το Α.Τ. Τυρνάβου ο 46χρονος γιος της γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στα Πλατανούλια Τυρνάβου.


 

Εξαρθρώθηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, πολυμελές δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν 7 άτομα , ανάμεσα τους και ένας κατηγορούμενος για τη ληστεία.


 

Ζούσε επί δέκα μήνες έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, πέφτοντας σχεδόν καθημερινά θύμα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης, ακόμα κι όταν κυοφορούσε το παιδί τους, ενώ από την κακοποιητική του συμπεριφορά δεν ξέφυγε ούτε το νεογέννητο. Υπό τον φόβο απειλών ότι θα κάνει κακό τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί τους, η 22χρονη ...


 

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου τριών βρεφών στην Αμαλιάδα.


 

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, η 50χρονη που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της, χορηγώντας του ποσότητες υδραργύρου. Η ίδια φέρεται να αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο που της αποδίδεται, ενώ στο πλευρό της βρέθηκαν τα παιδιά τους που ...


 

Επί πέντε χρόνια σύρεται σε εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία, δικαστικές αίθουσες και κελιά ένας ηλικιωμένος που κλήθηκε να αναλάβει ην επιμέλεια των εγγονιών του όταν ο γιος και η νύφη του, μετά το διαζύγιό τους, κρίθηκαν ακατάλληλοι για την ανατροφή τους.


 

Κακουργηματική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας Ηρακλείου στον 16χρονο μαθητή από χωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου συμμαθητή του, στο Λύκειο Χάρακα.


 

Ένοχος κηρύχθηκε – με ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας για τον Ιανό – ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και τρία ακόμα άτομα (ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας –Κώστας Νούσιος- και οι δύο τότε προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων σε Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή ...


 

Με τη κατηγορία της έκθεσης ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο καταθέτει αυτή την ώρα –σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου-στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω ο 38χρονος διακινητής του ταχύπλοου, ως υπεύθυνος του ναυαγίου στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Φωκά, που οδήγησε στο θάνατο τέσσερις πρόσφυγες από τη Συρία, δύο αγοράκια, αδελφάκια ...


 

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Αριστείδης Κορέας για περιστατικό εισβολής κατοίκων των Σεπολίων σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών.