Logo

Θύμα ξυλοδαρμού άφησε την τελευταία του πνοή έξω από την αστυνομία [βίντεο]



 
 

hleia_4-8-2012Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας οδηγήθηκαν το Σάββατο,  ένας άνδρας και μια γυναίκα...

Ρομά, ηλικίας 41 ετών και 43 ετών, που συνελήφθησαν ως υπαίτιοι για το θάνατο του 62χρονου Νίκου Παναγιωτόπουλου ο οποίος έπεσε νεκρός στην είσοδο του μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 15:00 της Παρασκευής και ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία διερεύνησε το περιστατικό και διαπίστωσε, ότι τον 62χρονο είχαν ξυλοκοπήσει λίγο πριν ένα ζευγάρι Ρομά. Οι τελευταίοι, σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, είχαν καταλάβει το οικόπεδο του 62χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Παρσκευής και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμπλοκή και θανατηφόρα βλάβη του 62χρονου.

Ο άτυχος Νίκος Παναγιωτόπουλος, προσήλθε στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, στο Πύργο, όπου λίγο πριν την είσοδο του στο κτίριο ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Ο 62χρονος διακομίσθηκε άμεσα με σταθμό του ΕΚΑΒ και συνοδεία δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε άμεσα έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου και προέκυψε ότι ο 62χρονος λίγη ώρα πριν έρθει στο Αστυνομικό Μέγαρο είχε συμπλακεί με τους δυο δράστες, οι όποιοι τον γρονθοκόπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους και τη σύλληψη τους λίγη ώρα αργότερα.

Σημειώνεται, ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο όπου ο εξάδελφος του 62χρονου, μιλώντας στο ilialive, υποστηρίζει ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, γνωστός με το παρατσούκλι «Κουτάλας», «πήγε σκαστός» από την αδικία που υφίστατο κάθε μέρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-8-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις