Logo

Έπεσε νεκρός όταν έμαθε ότι γίνεται έρευνα στο σπίτι του για ναρκωτικά [φωτο]



 
 

kerkyra_narkwtika_30-8-2012Ένας 40χρονος Έλληνας έχασε τις αισθήσεις του και απεβίωσε, μόλις οι αστυνομικοί του...

ανήγγειλαν ότι διενεργείται έρευνα στο σπίτι του για ναρκωτικά.

kerkyra_narkwtika2_30-8-2012Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του  τοπικού τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν συνολικά 2 κιλά, περίπου, κάνναβης σε 33 νάιλον συσκευασίες, 25 δενδρύλλια κάνναβης ύψους, περίπου, 2 μέτρων και το χρηματικό ποσό των, περίπου, 9000 ευρώ.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 55χρονος υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τα οποία διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Επίσης, σχηματίστηκε και δικογραφία για τον αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου Έλληνα, που πέθανε μόλις άκουσε για την έρευνα στο σπίτι του. 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές έρευνες σε οικίες και σε αγροκτήματα στην περιοχή της Κορακιάνας Κέρκυρας, όπου βρέθηκαν μία φυτεία με 20 δενδρύλλια κάνναβης και 2 κιλά κάνναβης σε συσκευασίες, οι οποίες προορίζονταν για πώληση, καθώς και χρήματα.

kerkyra_narkwtika3_30-8-2012Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατά την διάρκεια της αναγγελίας της έρευνας σε 40χρονο Έλληνα στην πρώτη οικία, αυτός έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Ο 40χρονος διακομίσθηκε άμεσα με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και εκτιμήθηκε ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση, καθώς ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατο σε καρδιολογικά αίτια. 

 Σημειώνεται, ότι μέσα στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους, περίπου, δύο μέτρων και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε γειτονική οικία 55χρονου Βρετανού, βρέθηκαν :

*33 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1.980 γραμμαρίων

*το χρηματικό ποσό των 9.175 ευρώ

*ένα κινητό τηλέφωνο

kerkyra_narkwtika4_30-8-2012Παράλληλα, σε γειτονικό αγρόκτημα του 55χρονου, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης από την οποία εκριζώθηκαν συνολικά είκοσι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους δύο μέτρων περίπου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών για τον αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ ο 55χρονος  Βρετανός αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή Κέρκυρας.

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις