Logo

Αλλοδαπός μαχαίρωσε κομμωτή στον Άγιο Παντελεήμονα [βίντεο]



 
 

maxairwma_31-10-2012Μέλη της Χρυσής Αυγής και περίπου 500 κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα πραγματοποίησαν...

το βράδυ της Τετάρτης συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Μιχαήλ Βόδα για να διαμαρτυρηθούν για αιματηρή επίθεση σε βάρος κομμωτή από αλλοδαπό, ο οποίος αναζητείται.

Το περιστατικό για το οποίο έγινε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με δράστη έναν αλλοδαπό και θύμα έναν άνδρα που διατηρεί κομμωτήριο - κουρείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ένας αλλοδαπός εισέβαλε στο κομμωτήριο - κουρείο, που βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Βόδα και τραυμάτισε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, το περιστατικό θεωρείται τουλάχιστον περίεργο, καθώς το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο, αφού ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς, όπως λένε οι πληροφορίες, να αφαιρέσει χρήματα ή κάποιο αντικείμενο.

Από την άλλη πλευρά, κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι αιτία για το μαχαίρωμα είναι ο ανταγωνισμός καθώς το κομμωτήριο - κουρείο του θύματος είναι το τελευταίο Ελληνικό που έχει απομείνει στην περιοχή. Κατά την εκδοχή αυτών των κατοίκων η επίθεση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας των αλλοδαπών να εκδιώξουν από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ότι είναι Ελληνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συγκεντρωμένων που διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό ήταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις