Logo

Η Άντζελα Δημητρίου και οι "νονοί της νύχτας"



 
 

Dimitriou_01-04-2011Στις 8 Μαϊου 2010, ξημερώματα Σαββάτου, η γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου συνελήφθη από αστυνομικούς, έξω από το κέντρο Maya Maya όπου τραγουδούσε.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί την οδήγησαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αφού σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.

(Δείτε το βίντεο)

Ο εισαγγελέας διέταξε τότε την κράτησή της μέχρι τη Δευτέρα 12 Μαΐου και η “Λαίδη” επέστρεψε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

Ωστόσο, λίγο αργότερα αισθάνθηκε… αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και στη συνέχεια στην ιδιωτική κλινική Metropolitan.

Την εποχή εκείνη όμως ο “σούπερ κοριός” της ΕΥΠ κατέγραφε όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες των νονών και των μπράβων της νύχτας.

Τέσσερις από αυτούς και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Φ. Ρέντας 39 ετών, Εμμανουήλ Κ. Χέλμης 38 ετών, Δημήτριος Χ. Πετρόχειλος 33 ετών και Σταμάτης Β. Πλαγιανάκος 33 ετών, ενδιαφέρθηκαν για το “θέμα” της, δηλαδή για την  “επίλυση”  της οικονομικής διαφοράς που είχε με τον πρώην σύντροφό της, Νοράι Σαπουτζιάν.

Μάλιστα οι Χέλμης, Πλαγιανάκος και Πετρόχειλος την επισκέφθηκαν στο Metropolitan και καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυπταν το θέμα της υγείας της γνωστής τραγουδίστριας, ενώ ο Ρέντας είχε αναλάβει να “συνομιλεί” τηλεφωνικά με τον Σαπουτζιάν.

Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα η Άντζελα Δημητρίου κατηγορείται για “ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη” και το όνομά της αναφέρεται στη μεγάλη δικογραφία που σχημάτισε το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής για το οργανωμένο έγκλημα.

Φυσικά το "τεκμήριο αθωότητας", όπως ισχύει για όλους τους πολίτες ισχύει, και για την "Λαίδη".

Η Δικαιοσύνη είναι αυτή που τελικά θα κρίνει αν είναι ένοχη ή όχι και σε ποιό βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της δήλωσε την Παρασκευή το απόγευμα ότι η πελάτισά του δεν έχει καμία εμπλοκή σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια και πρόσθεσε ότι η Άντζελα Δημητρίου αρνείται ότι είχε τηλεφωνικές επαφές με ανθρώπους της νύχτας για να εκβιάσει τον Σαπουτζιάν να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανίσει.


 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-4-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η Άντζελα αρνείται τις σχέσεις με τους νονούς της νύχτας

Νονοί της νύχτας: Τα μεγάλα ονόματα


Τελευταίες Ειδήσεις