Logo

Ανατροπή στην υπόθεση αυτοκτονίας του Κώστα Τσαλικίδη;



 
 

Tsalikidhs_15-11-2012Η εμπλοκή Ιατροδικαστή, καθηγητή Πανεπιστημίου, στη δράση...

της "μαφίας" της Κρήτης φαίνεται πως φέρνει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του θανάτου του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη.

Κι αυτό, διότι ο εν λόγω καθηγητής Τοξικολογίας - γνωστός από τις συχνές εμφανίσεις του σε ΜΜΕ το Μάρτιο του 2005, μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε, γνωμάτευσε ότι δεν βρήκε στο πτώμα του Κ. Τσαλικίδη, ίχνη «εγκληματικής ενέργειας ή δηλητηρίασης».

Νομικοί κύκλοι, ωστόσο, επισημαίνουν ότι η κατηγορία σε βάρος του καθηγητή στην υπόθεση της "μαφίας" - φέρεται ότι εξέδιδε ψευδείς γνωματεύσεις, με τις οποίες χαρακτήριζε ως τοξικομανείς εμπόρους ναρκωτικών, προκειμένου να τύχουν ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης - αλλάζει τα δεδομένα τόσο στην υπόθεση «αυτοκτονίας» του Κώστα Τσαλικίδη, όσο και σε δεκάδες άλλες υποθέσεις.

Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι δεν αποκλείεται η εμπλοκή του καθηγητή στη δικογραφία για τη "μαφία" να φέρει την ανατροπή στην υπόθεση Τσαλικίδη, την οποία έχει ανασύρει από το αρχείο ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης.

Το koutipandoras, αναφερει ότι το HOT DOC στο τεύχος 12 είχε παραθέσει μοναδικά ντοκουμέντα και άγνωστες πτυχές γύρω από την υπόθεση του Κώστα Τσαλικίδη την υπόθεση αυτοκτονίας του οποίου αμφισβήτησε έντονα από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, όπως επίσης και ιατροδικαστική έρευνα από καθηγητή του εξωτερικού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-11-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις