Logo

Ποια είναι τα νέα μέλη του Μισθοδικείου για το 2013



 
 

olomeleia StE 28-1-2013Κληρώθηκαν τη Δευτέρα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), οι δικαστές, οι καθηγητές των Νομικών Σχολών...

και οι δικηγόροι, που θα αποτελέσουν  τα μέλη του Μισθοδικείου για το 2013.

Ειδικότερα, εκτός των προέδρων του Αρείου Πάγου, Ρένας Ασημακοπούλου και του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Κων. Μενουδάκου, που εκ του νόμου συμμετέχουν στο Μισθοδικείο κληρώθηκαν οι: η Ευαγγελία Νίκα (ΣτΕ), Παν. Πετρόπουλος (Άρειος Πάγος) και Αγγελική Μουρουζή (Ελεγκτικό Συνέδριο).

Από τους καθηγητές των Νομικών Σχολών στο Μισθοδικείο θα συμμετάσχουν οι: Χαρ. Παμπούκης (Αθηνών), Αδάμ Παπαδαμάκης και Παρασκευή Αρβανιτάκη (Θεσσαλονίκης) και από τους δικηγόρους οι Φ. – Δ. Κρεμμύδας, Παν. Βασιλακόπουλος και Ι. Δρυλλεράκης.

Αναπληρωματικά μέλη του Μισθοδικείου κληρώθηκαν οι Δ. Μαρινάκης και Αντ. Ντέμσιας (ΣτΕ), Μιχ. Αυγουλέας και Μαρία Βασιλάκη (Άρειος Πάγος), Βιργινία Σκεύη και Κων. Κωστόπουλος (Ελεγκτικό Συνέδριο).

Από τις από τις Νομικές Σχολές ως αναπληρωματικά μέλη θα συμμετάσχουν οι: Φ. Σπυρόπουλος (Αθήνας), Δήμητρα Παπαδοπούλου (Αθήνας), Συμ. Μηναίδης (Θράκης), Πέτρ. Στάγκος (Θεσσαλονίκης), Νικ. Ιντζεσίλογλου (Θεσσαλονίκης) και Βικτωρία Δούκα (Θεσσαλονίκης).

Από τους δικηγόρους ως αναπληρωματικοί θα συμμετάσχουν: οι Δ. Γιώτσος, Νικ. Μαυρομάτης, Δ. Κορφιάτης, Κ.-Δ. Τριανταφυλλόπουλος, Ι. Παπαδογιαννάκης και Δ. Μανώλης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις