Logo

Γνωρίζει ο Μιχάλης Σάλλας τους αργυρώνητους πράκτορες της ΕΥΠ;



 
 

SallasΣυγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις του περιοδικού HOT DOC για το σχέδιο ηθικής και φυσικής εξόντωσης του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη...

από αργυρώνητους πράκτορες της ΕΥΠ και ανθρώπους του υποκόσμου.

Με έγγραφα στοιχεία, φωτογραφίες και ηχογραφημένες συνομιλίες καταδεικνύεται, ότι το βρώμικο σχέδιο ξεκίνησε με την δημοσιοποίηση πλαστής απόδειξης, που εμφάνιζε τον εκδότη του HOTDOC ως έμμισθο της ΕΥΠ.

Στη συνέχεια, όταν αυτό απέτυχε, ενεργοποιήθηκε σχέδιο δολοφονίας με πληρωμένους φονιάδες από τα Σκόπια που συνεργάζονταν με τον αρχιπράκτορα της ΕΥΠ, Κώστα. Α., ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας.

Ως “εγκέφαλος” του εγκληματικού σχεδίου φέρεται τραπεζίτης, τον οποίο δημοσιεύματα της εποχής εκείνης (2012) εμφάνιζαν ως εμπλεκόμενο σε κακουργηματικής μορφής οικονομικά αδικήματα.

Σημειώνεται, πως η ίδια ομάδα είχε αναλάβει, με πλαστές αποδείξεις πληρωμής της ΕΥΠ και την ηθική εξόντωση του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Χήτου, ώστε να καεί η υποψηφιότητά του ως βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ανάλογα πλαστά έγγραφα είχαν δημιουργηθεί και για άλλους δημοσιογράφους, που με δημοσιεύματά τους ήταν εχθρικοί είτε προς τον τραπεζίτη, είτε προς τους πράκτορες για τις ποινικές τους υποθέσεις.

Θα “χρέωναν” με ναρκωτικά πρώην διευθύντρια της τράπεζας Πειραιώς!

Ο ίδιος παρακρατικός μηχανισμός μεθόδευε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού HOT DOC, να εμφανίσει ως έμπορο ναρκωτικών την πρώην διευθύντρια της τράπεζας Πειραιώς στη Ζάκυνθο, Αγγελική Αγούλου.

Για το λόγο αυτό υπήρξε παρακολούθηση τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, ενώ είχαν βρεθεί και δύο τοξικομανείς -δήθεν μάρτυρες- που θα κατέθεταν στην αστυνομία εναντίον της, με αντάλλαγμα μεγάλη χρηματική αμοιβή.

Υπενθυμίζεται, ότι η Α. Αγούλου έχει μηνυθεί από τον Μιχάλη Σάλλα για υπεξαίρεση από την τράπεζα περίπου 43 εκατομμυρίων ευρώ και σε βάρος της εκκρεμεί ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Η ίδια υποστηρίζει, ότι είναι αθώα και ότι μπήκε στο “στόχαστρο”, επειδή κατήγγειλε στον οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη και στο ΣΔΟΕ έκνομες ενέργειες του τραπεζίτη που σχετίζονται με ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μέσω offshore εταιρειών.

Επειδή, λοιπόν, εμείς δεν έχουμε μάθει να μασάμε τα λόγια μας και να φοβόμαστε τις άθλιες μεθοδεύσεις των παρακρατικών μηχανισμών, ρωτάμε ευθέως το Μιχάλη Σάλλα:

α) Έχει οποιοδήποτε σχέση με τον αργυρώνητο αρχιπράκτορα της ΕΥΠ, Κώστα Α. και τα λοιπά καθάρματα της ομάδας του;

β) Γνωρίζει ποιος παρακολουθούσε τον οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, «ακόμα και πού βάζει το πουλί του»; (Την εντός εισαγωγικών φράση ο τραπεζίτης φέρεται να την έχει πει στο δημοσιογράφο, Τάσο Τέλογλου, όπως αναφέρει το HOT DOC).

γ) Γνωρίζει ποιος έδωσε την εντολή για να “φορτώσουν” στην Α. Αγούλου υπόθεση ναρκωτικών;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2013 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Οι 20 εταιρείες που «καίνε» τον Μιχάλη Σάλλα


Τελευταίες Ειδήσεις