Logo

Φθιώτιδα: Κινδύνεψαν πυροσβέστες σε πυρκαγιά [φωτο]



 
 

fwtia3 Fthiwtida 26-5-2013Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, το πρωί της Κυριακής, στην Αγία Τριάδα Μώλου, στο νομό Φθιώτιδος, όταν μια 86χρονη, προσπάθησε να κάψει...

κάποια ξερόχορτα και λόγω του αέρα η φωτιά "ξέφυγε" και επεκτάθηκε σε δυο διπλανά οικόπεδα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 9:35 για το συμβάν και στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα, ένα από τη Λαμία και ένα από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι πυροσβέστες, όταν έφτασαν στο συμβάν, είδαν ότι μέσα στο ένα οικόπεδο υπήρχε μια αποθήκη-παράπηγμα, η οποία είχε πιάσει φωτιά και επιχείρησαν πρώτα εκεί, χωρίς να γνωρίζουν ότι μέσα υπάρχουν χρώματα, γκαζάκια και μια φιάλη προπανίου.

Όπως είπε στο LamiaReport ένας από τους γείτονες, ξαφνικά άρχισαν οι εκρήξεις και έγινε χαμός. Ευτυχώς, οι πυροσβέστες ήταν καλά εξοπλισμένοι και ευτυχώς δεν ήταν πολύ κοντά κάποιος από τους περίοικους.

Όταν εκ των υστέρων, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης ενημέρωσε ότι μέσα εκτός από τα χρώματα και τα γκαζάκια υπάρχει και φιάλη προπανίου, οι πυροσβέστες επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους εκεί και τελικά έσβησαν την πυρκαγιά, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη δυσάρεστη έκπληξη.

fwtia2 Fthiwtida 26-5-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fwtia4 Fthiwtida 26-5-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις