Logo

Τί κατέθεσε για τον Καραμπέρη ο σύζυγος της Πάολα



 
 

karamperis 23-5-2013Με την κατάθεση του επιχειρηματία Φώτη Ζογγλοπίτη, συζύγου της γνωστής τραγουδίστριας Πάολας, και του πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ, Ηλία Βιολίδη...

συνεχίστηκε η δίκη για το κύκλωμα τοκογλυφίας, του οποίου φέρεται να ήταν αρχηγός ο Μάρκος Καραμπέρης.

Συνομιλίες του Φώτη Ζογγλοπίτη με τον Καραμπέρη συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης. Ο μάρτυρας ανέφερε, σύμφωνα με το thestival.gr, ότι δεν χρωστάει χρήματα σε κανέναν και ότι ουδέποτε τον πίεσε κανείς να πληρώσει κάτι. Υποστήριξε δε, ότι οι συνομιλίες που υπάρχουν, αφορούν την πώληση ποσοστού 7% της Πύλης Αξιού, έναντι 45.000 ευρώ, στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζούρτζεβιτς, τον οποίο και θεωρούσε φίλο και συνεργάτη του Καραμπέρη.

Στη δική του κατάθεση ο Ηλίας Βιολίδης υποστήριξε, ότι γνωρίζει χρόνια τον Καραμπέρη κι ότι συνεργάστηκε μαζί του μια περίοδο κατά την οποία χρειάστηκε οικονομική ενίσχυση, διότι από τα 21 μαγαζιά που διατηρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, παρέμεινε με δέκα.

Την περίοδο εκείνη ήθελε να ανοίξει μια καινούρια επιχείρηση στο Stage κι έλαβε ως δάνειο από τον Καραμπέρη το ποσό των 350.000 ευρώ, με σκοπό να του μεταβιβάσει το 50% του μαγαζιού που θα άνοιγε. «Πες ότι το ήθελα για να το παραχωρήσω στον γιο μου και να τον αποκαταστήσω» είπε ο ίδιος ο Καραμπέρης παρεμβαίνοντας στη διαδικασία.

Τελικά τα επιχειρηματικά σχέδια του Βιολίδη δεν προχώρησαν και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επιστρέψει ο επιχειρηματίας το ποσό με 5% επιτόκιο, δηλαδή 17.500 ευρώ το μήνα.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται συνομιλία στην οποία ακούγεται ο Καραμπέρης να ζητά 20.000 ευρώ το μήνα, παρά την αρχική συμφωνία. Τελικά, ο ίδιος ο Βιολίδης υποστήριξε στο δικαστήριο, ότι μέχρι στιγμής έχει αποπληρώσει 250.000 ευρώ, χωρίς τόκο κι οφείλει άλλες 100.000 ευρώ..

Επίσης, ερωτηθείς για τρεις επιταγές του που βρέθηκαν στα αρχεία του Καραμπέρη, ο Βιολίδης ανέφερε ότι προορίζονταν για την αγορά ακινήτου στο Χορτιάτη, ιδιοκτησίας του Καραμπέρη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις