Logo

Ιερέας στη Ρόδο έκανε μαύρη στο ξύλο την ανήλικη κόρη του!



 
 

iereas 3-10-2013Ιερέας που ξυλοκοπούσε την ανήλικη κόρη του καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε ποινή...

φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή.

Η δίκη που διεξήχθη την Τετάρτη αφορούσε μια τραγική ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "ΡΟΔΙΑΚΗΣ", ξεκίνησε όταν η κόρη του ιερέα ήταν μόλις οχτώ ετών και διήρκεσε μέχρι και πριν ένα χρόνο!

Η 20χρονη σήμερα κόρη του ιερέα, η οποία φιλοξενείται στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, κατέθεσε την Τετάρτη στο δικαστήριο και περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η υπόθεση που εκδικάσθηκε δεν αφορά όλο το διάστημα που διήρκεσε η η ενδοοικογενειακή βία, αλλά μόνο τα περιστατικά που σημειώθηκαν το 2008 και 2009 σε βάρος της τότε ανήλικης κόρης του παπά. 

Όπως ανέφερε το κατηγορητήριο, κατά την επίμαχη χρονική περίοδο,  ο ιερέας προξένησε σωματικές βλάβες στην κόρη του, η οποία τότε ήταν 15 ετών, καταφέροντας της δύο μπουνιές, χαστούκια, ενώ επίσης την χτύπησε και με καλώδιο τηλεφώνου προκαλώντας της μώλωπες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις