Logo

Κρήτη: Αστυνομικός ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής [βίντεο]



 
 

spyropoulos xa 23-2-2014Ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή...

Η υποψηφιότητά του παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος, όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης και Ελένη Ζαρούλια, οι οποίοι αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης στην επίθεση κατά πάντων για τις διώξεις των στελεχών τους.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος άρχισε την ομιλία του απευθύνοντας... ναζιστικό χαιρετισμό προς το ακροατήριο.

Ο βουλευτής, αναφερόμενος στις ποινικές διώξεις κατά βουλευτών του κόμματος, αποκάλεσε τους δικαστές "φρικτά επίορκα όντα", ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, λέγοντας:

"Από αυτό εδώ το βήμα, προκαλώ την κάθε Κλάπα επίορκο, την κάθε Δημητροπούλου, τον κάθε εισαγγελέα εξευτελισμένο επίορκο, τον προκαλώ από τώρα, εγώ δεν θα απολογηθώ. Δεν θα τους κάνω την τιμή να απολογηθώ, αντιθέτως, θα καλέσω αυτούς να απολογηθούν σε μένα".

Όσο για τον υποψήφιο περιφερειάρχη, αφού υποσχέθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους αδυνάμους έδωσε το στίγμα της πολιτικής του, με μία μαντινάδα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, η νομική σύμβουλος της Χ.Α Ελένη Παχουλάκη αντίστοιχα για την Π.Ε Ρεθύμνου, ο Κωνσταντίνος Βλατάκης για την Π.Ε Λασιθίου ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου είναι ο εν ενεργεία εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης.

βίντεο: cretapost.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις