Logo

Ρουπακιάς: «Δεν μετανιώνω για τη σχέση μου με τη Χρυσή Αυγή»



 
 

roupakias 14-4-2014Μαραθώνια συμπληρωματική απολογία έδωσε στις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Ρουπακιάς...

που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η απολογία κράτησε περισσότερε από 10 ώρες και επικεντρώθηκε στα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα σχετικά με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ενώ οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, αναζήτησαν επίμονα συνεργούς και ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία του μουσικού.

Όσον αφορά στη δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Ρουπακιάς δεν διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες απολογίες του, ως προς τον βασικό του ισχυρισμό ότι βρισκόταν σε άμυνα και επανέλαβε ότι ήταν ένας απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, χωρίς να είναι εθνικοσοσιαλιστής.

O 45χρονος, παρότι αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση, δήλωσε πεπεισμένος για τις καλές προθέσεις της Χρυσής Αυγής και φέρεται να είπε στις ανακρίτριες ότι δεν μετανοιώνει για τη σχέση του με την οργάνωση.

Ερωτώμενος για τις πολλές φωτογραφίες, που υπάρχουν στη δικογραφία, στις οποίες εμφανίζεται στο πλευρό βουλευτών και πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής, φέρεται να απάντησε ότι "ο καθένας μπορούσε να βγάζει φωτογραφίες δίπλα στους βουλευτές" και ότι αυτό ήταν κάτι που του άρεσε.

Σχετικά με τα όπλα που φαίνεται να κρατάει στις φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι πρόκειται για αεροβόλα.

Για τον φερόμενο ως συνεπιβάτη του στο αυτοκίνητό του εκείνη τη νύχτα, Γιάννη Καζαντζόγλου, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί συμπληρωματικά την Μ. Τρίτη, αυτή τη φορά είπε ότι δεν ήταν μαζί του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις