Logo

Ημαθία: Ληστής απείλησε παιδιά για να του ανοίξουν την πόρτα!



 
 

lhsths apeilh paidia 17-4-2014Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας ληστής, ο οποίος δε δίστασε να απειλήσει ανήλικα παιδιά, προκείμενου να ''τρυπώσει'' σε σπίτι και...

να αφαιρέσει χρυσαφικά.

Ειδικότερα, το βράδυ της Μ. Τρίτης, ο 40χρονος δράστης μετέβη στην οικία μίας 34χρονης στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ η ίδια απουσίαζε από αυτή και απειλώντας τα ανήλικα τέκνα της που βρίσκονταν εντός, τα εξανάγκασε να του ανοίξουν.

Στη συνέχεια μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά, χωρίς, ευτυχώς, να επιχειρήσει να προκαλέσει σωματική βλάβη στα παιδιά.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 40χρονος είχε διαπράξει στις αρχές του Απριλίου του 2014 ακόμη δύο κλοπές σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω:

  • την 06.04.2014 απογευματινές ώρες, σε περιοχή της Βέροιας, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία μίας 70χρονης, εισήλθε εντός της οικίας της από ανασφάλιστη είσοδο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ από τη τσάντα της.
  • την 07.04.2013 βραδινές ώρες, στην Πατρίδα Ημαθίας, αφαίρεσε από την αποθήκη της οικίας μίας 74χρονης διάφορα εργαλεία και μικροέπιπλα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις