Logo

Αχαΐα: 80.000 ευρώ η λεία των ληστών της Ακράτας!



 
 

lhstes 23-4-2014Στις 80.000 εκτιμάται ότι έφθασε η λεία των δύο ληστών που εισέβαλαν την Τρίτη σε σούπερ μάρκετ της Ακράτας και ακινητοποίησαν...

τους ιδιοκτήτες με την απειλή των όπλων τους.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ύπαρξη του μεγάλου ποσού στα ταμεία του σούπερ μάρκετ οφείλεται στο γεγονός, ότι οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν είχαν προλάβει να καταθέσουν σε τράπεζα τις εισπράξεις του Μεγάλου Σαββάτου. 

Όπως αναφέρει το PatrasTimes, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως να έχει βρει κανένα ίχνος τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι ληστές, αμέσως μόλις πήραν το μεγάλο ποσό από τα ταμεία, διέφυγαν με ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας Τογιότα Κορόλα με φιμέ τζάμια.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ενόπλων δραστών οι οποίοι σήμερα (22-4-2014 ) και ώρα 12:57 διέπραξαν ληστεία σε super market στην Άκρατα αφαιρώντας μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι δράστες, κατά την τέλεση της ληστείας, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώ αμφότεροι έφεραν πυροβόλα όπλα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Οπλισμένοι ληστές εισέβαλαν σε σούπερ - μάρκετ στην Αχαΐα


Τελευταίες Ειδήσεις