Logo

Νεκρό 13χρονο αγόρι σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό - Σε κρίσιμη κατάσταση η 9χρονη αδελφή του [βίντεο+φωτο]



 
 

nosokomeio 27-4-2014Σε τραγωδία κατέληξε την Κυριακή το παιχνίδι δύο ανήλικων αδελφών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, σε λούνα παρκ στην...

περιοχή του Ελληνικού.

Παρά την κακοκαιρία, το λούνα παρκ λειτουργούσε κανονικά και το δυστύχημα σημειώθηκε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, σε μία φουσκωτή πισίνα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα το 13χρονο αγόρι και πολύ σοβαρά η 9χρονη αδελφούλα του.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί, παρά τις προσπαθειές τους, δεν κατάφεραν να σώσουν τον 13χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δύο αδέρφια έπαιζαν μέσα σε έναν φουσκωτό κύλινδρο που βρισκόταν  μέσα σε μια φουσκωτή πισίνα του λούνα πάρκ.

lunapark1 27-4-2014

Όμως ένα δυνατό ρεύμα αέρα παρέσυρε τον φουσκωτό κύλινδρο ενώ τα παιδιά ήταν μέσα και τον έριξε πάνω σε άλλα αντικείμενα του πάρκου μέσα στο οποίο λειτουργούσε το λούνα πάρκ. 

lunapark2 27-4-2014

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ήδη έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στο Α.Τ. Ελληνικού οι τρεις υπεύθυνοι του λούνα-παρκ.

lunapark3 27-4-2014

Τώρα, οι αρχές εξετάζουν εάν το λούνα παρκ είχε νόμιμη αδεια λειτουργίας και ήδη η αστυνομία έχει επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. 

Στη ΜΕΘ το κοριτσάκι

Όπως έγινε γνωστό, η 9χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάιδων και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή.

lunapark4 27-4-2014

Όπως δήλωσε στο δελτίο του ALPHA,  Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων, Εμμανουήλ Παπασάββας, οι γιατροί επιχειρούσαν επί 40 λεπτά να επαναφέρουν τον 13χρονο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το 13χρονο αγόρι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις