Logo

Ριφιφί μετά... ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της Αθήνας



 
 

kosmhmatopwleio 4-3-2014Σε ληστεία κατέληξε το ριφιφί που είχαν οργανώσει οι δράστες που εισέβαλαν σε γνωστό κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην ...

Πλάκα, καθώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχαν λογαριάσει.

Συγκεκριμένα, οι δράστες μπήκαν το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο του κοσμηματοπωλείου τρυπώντας έναν πλαϊνό τοίχο από άδειο διπλανό κατάστημα, με στόχο να πάρουν τα τιμαλφή από το εσωτερικό του.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης είχε αδειάσει όλες τις βιτρίνες και είχε βάλει όλα τα κοσμήματα στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο οι άγνωστοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Έτσι σκέφτηκαν να περιμένουν έως το πρωί της Παρασκευής τον ιδιοκτήτη. Μόλις ο τελευταίος μπήκε στο κατάστημα του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες έφυγαν από το κατάστημα παίρνοντας μαζί τους κοσμήματα μεγάλης αξίας και αφήνοντας πίσω τους δεμένο τον κοσμηματοπώλη, ο οποίος κατάφερε να λυθεί μετά από ώρες και να ειδοποιήσει την αστυνομία. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών και το σχετικό υλικό μελετάται από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της προανάκρισης για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις