Logo

Σέρρες: Δάσκαλος παιδεραστής στη φυλακή - Ασελγούσε σε μαθητές 7-12 ετών



 
 

aselgeia anhlikou 14-7-2014Προφυλακιστέος κρίθηκε με βούλευμα δικαστικού συμβουλίου ένας 47χρονος δάσκαλος σε χωριό των Σερρών, ο οποίος κατηγορείται...

ότι ασελγούσε σε βάρος μαθητών του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο,  βάσει του οποίου κλήθηκε σε απολογία από την ανακρίτρια Σερρών, ο δάσκαλος φέρεται ότι ασέλγησε σε επτά παιδιά σχολείου στο οποίο δίδασκε τα τελευταία χρόνια, ηλικίας από 7 έως 12 ετών.

Ο 47χρονος δάσκαλος απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα και μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ανέκυψε διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας Σερρών και του αρμόδιου εισαγγελέα για το αν θα έπρεπε να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε ο κατ' οίκον περιορισμός του δασκάλου, ενώ του θέματος επελήφθη το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σερρών το οποίο με βούλευμα διέταξε την προφυλάκιση του κατηγορουμένου. 

Τώρα ο 47χρονος δάσκαλος κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ενώ την Τρίτη αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταχθεί.

Σημειώνεται, ότι η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε με αφορμή καταγγελίες γονιών, ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Α' Βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Αναστάσιος Λυμπούδης, το τελευταίο εξάμηνο του διδακτικού έτους, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο δάσκαλος παρενοχλούσε τους ανήλικους μαθητές του σχολείου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις