Logo

Μεσσηνία: Εντοπίστηκε φυτεία με 114 δενδρύλλια κάνναβης [φωτο]



 
 

xasisofuteia Messhnia 24-7-2014Φυτεία με 114 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας...

σε δασική  περιοχή του δήμου Μεσσήνης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ένας 55χρονοςΈλληνας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, σε δύσβατη δασική περιοχή, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο 55χρονος που όπως προέκυψε καλλιεργούσε τη φυτεία, η οποία αποτελούνταν από 114-δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων, ποσότητα σπόρων κάνναβης, βάρους 4,4 γραμμαρίων, καθώς και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

xasisofuteia2 Messhnia 24-7-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xasisofuteia3 Messhnia 24-7-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις