Logo

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 9χρονος που καταπλακώθηκε από πλάτανο [φωτο]



 
 

platanos 28-7-2014Σε τραγωδία μετατράπηκε το ανέμελο παιχνίδι των παιδιών στην πλατεία του χωριού Κομποτάδες Λαμίας, λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ...

της Κυριακής.

Μια παρέα από επτά περίπου παιδιά έπαιζαν στην πλατεία, ενώ λίγο πιο πέρα κάθονταν οι γονείς τους, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος.

Ένας τεράστιος κορμός από τον πλάτανο κόπηκε στη μέση και άρχισε να πέφτει. Τα παιδιά που ήταν από κάτω σκόρπισαν. Τα περισσότερα έτρεξαν και γλύτωσαν.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, δυστυχώς, δυο αδελφάκια έτρεξαν προς "λάθος" κατεύθυνση και χτυπήθηκαν από τον κορμό. Ένα 9χρονο παιδάκι καταπλακώθηκε, ενώ το μικρότερο αδελφάκι του 4 ετών τραυματίστηκε.

Στην πλατεία επικράτησε πανικός. Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν και να απεγκλωβίσουν τα δυο αδελφάκια, ενώ άλλοι τηλεφώνησαν σε ΕΚΑΒ, αστυνομία και Πυροσβεστική.

Aν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο με κινητή μονάδα, οι διασώστες δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν το 9χρονο αγοράκι, αφου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το μικρότερο αδελφάκι του είχε ήδη παραληφθεί από περιπολικό της αστυνομίας που το μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Ο πλάτανος είναι πολύ μεγάλος και ο κορμός είχε διχάλα. Ακριβώς εκεί στη διχάλα το ένα κομμάτι που ήταν σάπιο αποκολλήθηκε και έπεσε καταπλακώνοντας τα παιδιά. Αν γινόταν αυτό χθες που είχαμε πανηγύρι στην πλατεία και ήταν γεμάτη κόσμο δεν ξέρω πόσα θύματα θα είχαμε...», είπε σοκαρισμένος ένας από τους κατοίκους του χωριού.

Τα δυο αδελφάκια είναι Αλβανικής υπηκοότητας. Οι γονείς τους μένουν χρόνια στο χωριό και είναι πολλοί αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τα ξημερώματα με εντολή του εισαγγελέα, ο υπεύθυνος της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων, αφού δεν είχε φροντίσει να κοπεί ο σαπισμένος πλάτανος.

platanos1 28-7-2014

platanos2 28-7-2014

platanos3 28-7-2014

platanos 28-7-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις