Logo

Ξάνθη: Αιματηρές συμπλοκές εντός και εκτός νοσοκομείου - Εννέα τραυματίες, τέσσερις συλληφθέντες



 
 

nosokomeio xanthis 29-7-2014Ήταν ένας καυγάς χωρίς τέλος, καθώς συνεχίστηκε ακόμα και στους διαδρόμους του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν οι...

τραυματίες!

Κατά τον άγριο καυγά τραυματίστηκαν εννέα πολίτες, ένας αστυνομικός, που δέχθηκε επίθεση από τους συμπλεκόμενους και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον οικισμό των αθίγγανων στο Δροσερό της Ξάνθης, όταν άρχισαν να συμπλέκονται περίπου 60 άτομα τα οποία επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο.

Τα αίτια του καυγά παραμένουν ακόμα ασαφή, ωστόσο εκτιμάται ότι όλα οφείλονται στη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Ο ένας λόγος έφερε τον άλλο, τα αίματα άναψαν και η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων πολύ γρήγορα.

Το πλήθος στον οικισμό χωρίστηκε σε δύο ομάδες και η μία επιτέθηκε στην άλλη με πέτρες.

Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν εννέα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου ο καυγάς συνεχίστηκε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ασθενών, μετατρέποντας τους διαδρόμους του ιδρύματος σε πεδίο... μάχης.

Όπως αναφέρει το thrakitoday,  στους διαδρόμους των Επειγόντων Περιστατικών ένας 24χρονος επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και τον χτύπησε στο σώμα και στα χέρια τραυματίζοντάς τον ελαφρά. 

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τον 24χρονο άλλος ένας εκ των δραστών παρενέβη, προσπαθώντας να αποτρέψει τη σύλληψη, βρίζοντας και απειλώντας τα όργανα της τάξης. 

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις