Logo

Μετέφεραν με τα πόδια 20 κιλά χασίς από την Αλβανία!



 
 

xasis alvania 29-7-2014Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καστοριάς θα οδηγηθούν δύο Αλβανοί, ηλικίας 24 και 21 χρονών, που συνελήφθησαν για εισαγωγή και...

μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής εντοπίστηκαν με τη χρήση θερμικής κάμερας, σε ορεινό όγκο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου κοντά στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, δύο άτομα, να εισέρχονται πεζοί στην χώρα μας παράνομα.

Αντιλαμβανόμενοι την προσπάθεια των αστυνομικών να τους ελέγξουν, τράπηκαν σε φυγή και εκμεταλλευόμενοι το σκότος και το δύσβατο της περιοχής κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης, εγκαταλείποντας έναν ταξιδιωτικό σάκο με 21 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε ο ένας εξ αυτών, ο 24χρονος και συνελήφθη, ενώ ο έτερος, που όπως προέκυψε από την προανάκριση πρόκειται για 20χρονο ομοεθνή του, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Συνεχιζόμενης της έρευνας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή κοντά στο του Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής ένας δεύτερος 24χρονος Αλβανός που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ανέμενε τους δυο προαναφερόμενους προκειμένου να τους μεταφέρει μαζί με τις ναρκωτικές ουσίες στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 902 γραμμαρίων
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • τέσσερα κινητά τηλέφωνα

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις