Logo

Ενοχή και για τους τέσσερις κατηγορουμένους στην υπόθεση της Μανωλάδας πρότεινε η εισαγγελέας [φωτο]



 
 

dikasthrio1 29-7-2014Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας, Διονυσία Παπαδοπούλου, ζήτησε..

την Τρίτη να κηρυχθούν ένοχοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι  για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε σε βάρος μεταναστών στις 17 Απριλίου 2013 στη Νέα Μανωλάδα.

Η εισαγγελική λειτουργός, απέρριψε τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων, που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, ότι πυροβόλησαν σε βάρος των μεταναστών για λόγους άμυνας.

Η κ. Παπαδοπούλου στην πρότασή της τόνισε πως από την ακροαματική διαδικασία δεν επιβεβαιώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι κινδύνεψαν, επισημαίνοντας ότι από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι πυροβολισμοί από τα κυνηγετικά όπλα ήταν σε ευθεία βολή.

Αναλυτικότερα, η εισαγγελέας, σύμφωνα με το Patrastimes, ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι ο επιχειρηματίας για εμπορία ανθρώπων, δύο εκ των συγκατηγορουμένων του για τις βαριές σωματικές βλάβες που προκάλεσαν στους μετανάστες και ο τέταρτος κατηγορούμενος για συνέργεια σε διάφορα αδικήματα. 

manwlada2 29-7-2014

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δικαστηρίου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες μετανάστες που φώναζαν συνθήματα και ζητούσαν την καταδίκη των κατηγορουμένων.

manwlada1 29-7-2014

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Την Τετάρτη η απόφαση για τους πυροβολισμούς εναντίον μεταναστών στη Μανωλάδα - Νέα πορεία στην Πάτρα [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις